Matična stranica
Matična stranica    Ažuriranje i konfigurisanje stonih računara    Podešavanje stonog računara za Office 365

Podešavanje stonog računara za Office 365

 

Tema koja je poslednja izmenjena: 2013-02-14

Kada se prvi put prijavite na Office 365 portal, trebalo bi da podesite računar za rad sa sistemom Microsoft Office 365 za stručnjake i mala preduzeća. Tu spada instaliranje ispravki za aplikacije za stone računare sa stranice Office 365Preuzimanja i konfigurisanje računara. Ti zadaci su opisani u ovoj temi.

Kada podesite stoni računar, moći ćete da:

 • instalirate Lync, poslovni program za razmenu trenutnih poruka i audio i video sastanke na mreži.
 • koristite user ID da biste se prijavljivali na Office 365 iz omiljenih aplikacija za stone računare.

Da biste podesili stoni računar za Office 365, pratite sledeće korake:

 1. Verifikujte da računar ispunjava uslove za Office 365. Pogledajte članak Softverski zahtevi za Office 365.

 2. Prijavite se na Office 365 portal. U desnom oknu, u odeljku Resursi, izaberite opciju Preuzimanja.

  noteNapomena:
  Ako se ove informacije ne podudaraju sa onim što vidite, možda koristite Office 365 nakon nadogradnje usluge. Probajte sa člankom Korišćenje trenutnih Office aplikacija za računare sa sistemom Office 365 da biste pronašli informacije koje se odnose na vas.
  Da li koristim Office 365 nakon nadogradnje usluge?
 3. U odeljku Instalirajte Microsoft Lync izaberite željeni jezik i odaberite 32-bitnu ili 64-bitnu verziju, a zatim kliknite na dugme Instaliraj.

 4. U odeljku Podešavanje i konfigurisanje Office stonih aplikacija izaberite opciju Podešavanje. Pokrenuće se alatka Microsoft Office 365 podešavanje stonog računara.

 5. Prijavite se pomoću user ID.

  Office 365 podešavanje stonog računara će proveriti konfiguraciju sistema. Ako se tokom skeniranja ne otkriju nikakvi problemi, videćete opcije za konfiguraciju aplikacija za stone računare i saznati više informacija o važnim ispravkama koje će Office 365 podešavanje stonog računara instalirati. Ako se otkrije neki problem, više informacija potražite u članku Rešavanje problema sa ažuriranjem i konfigurisanjem za Office 365.

 6. Kada izaberete aplikacije koje želite da konfigurišete, kliknite na dugme Nastavi, pregledajte ugovore o korišćenju usluga, a zatim izaberite opciju Prihvatam da biste započeli instaliranje ispravki i konfigurisanje aplikacija za stone računare.

  importantVažno:
  Moguće je da će polja za potvrdu pored nekih aplikacija biti zasivljena. Do toga dolazi ukoliko nalog nema privilegije za upotrebu ove aplikacije sa sistemom Office 365 ili ako na računaru nisu instalirane potrebne aplikacije.

  Kada se instaliranje i konfigurisanje završe, možda ćete morati da ponovo pokrenete računar da biste dovršili ove procese.

Kada pokrenete Office 365 podešavanje stonog računara, biće dodata Office 365 portal prečica u Start meni stonog računara.

noteNapomena:
Ako prilikom podešavanja stonog računara naiđete na probleme, moguće je da će agent za podršku ili administrator od vas zatražiti da napravite evidenciju tako što ćete pritisnuti kombinaciju tastera Shift, Ctrl i L na tastaturi.
 

Arrow Da li je ovaj članak bio koristan? Recite nam šta mislite
Microsoft
©2014 Microsoft Corporation
|