Matična stranica
Matična stranica    Podrška    Dobijanje pomoći za Office 365

Dobijanje pomoći za Office 365

 

Tema koja je poslednja izmenjena: 2012-03-22

Ako imate pitanja o sistemu Microsoft Office 365 za stručnjake i mala preduzeća, imate nekoliko opcija da pronađete potrebne odgovore.


  • Pretražite teme pomoći. Da biste to uradili, unesite pitanje ili frazu u polje za pretragu na vrhu stranice Pomoć.
  • Pitajte Office 365 administratora. Osoba iz preduzeća koja upravlja instalacijom i održavanjem sistema Office 365 dobro je upoznata sa načinom funkcionisanja sistema Office 365. Administratori takođe mogu da pristupaju dodatnim informacijama i resursima u slučaju da ne znaju odgovor na neko pitanje. Niste sigurni ko je administrator? Pitajte kolege ili pronađite osobu koja vam je dala uputstva za pristup sistemu Office 365 ili njegovo podešavanje.
  • Čitajte blog Office 365 tima.Office 365 tim piše blog na kome opisuje nove funkcije i rešenja najčešćih problema.
  • Čitajte i objavljujte poruke u okviru foruma zajednice. Forum zajednice je mesto na kome svi korisnici sistema Office 365 mogu da objavljuju pitanja na koja drugi korisnici mogu da odgovaraju. Pre nego što postavite pitanje, pogledajte da li ga je neko već postavio. Odgovori na mnoga česta pitanja su već dati.

Ako ste Office 365 administrator, više informacija o opcijama podrške pronaći ćete u članku Dobijanje podrške za Office 365.

 

Arrow Da li je ovaj članak bio koristan? Recite nam šta mislite
Microsoft
©2014 Microsoft Corporation
|