Matična stranica
Matična stranica    Ažuriranje i konfigurisanje stonih računara    Instaliranje sistema Office Professional Plus uz Office 365

Instaliranje sistema Office Professional Plus uz Office 365

 

Tema koja je poslednja izmenjena: 2012-05-08

Kada koristite Microsoft Office Professional Plus 2010 sa sistemom Microsoft Office 365, možete da uređujete i redigujete Microsoft Office datoteke na praktično bilo kojoj lokaciji na kojoj možete da koristite računar, mobilni uređaj ili Veb pregledač. Za više informacija pogledajte članak Pregled sistema Office Professional Plus za Office 365.

Priprema za instalaciju

Pre nego što preuzmete i instalirate Office Professional Plus, trebalo bi da shvatite sledeće ključne stavke:

Veličina Office Professional Plus datoteke za preuzimanje iznosi približno 650 megabajta (MB). Vreme preuzimanja zavisi od dostupnog propusnog opsega.

Instaliranje sistema Office Professional Plus

Da biste instalirali Office Professional Plus, pratite sledeće korake:

 1. Prijavite se na Office 365 pomoću korisničkog ID-a.

 2. Na stranici Preuzimanja, u odeljku Instaliranje sistema Microsoft Office Professional Plus izaberite jezik i verziju, kliknite na dugme Instaliraj, a zatim pratite uputstva. Prilikom izbora instalacije imajte na umu sledeće:

  • Preporučujemo vam da prihvatite podrazumevanu instalaciju i nadogradite sve programe sistema Office. Da biste to uradili, kliknite na dugme Instaliraj odmah.
  • Ako ne želite da nadogradite sve programe sistema Office na Office Professional Plus, kliknite na dugme Prilagodi. Na kartici Opcije instalacije izaberite programe koje želite da nadogradite, a zatim kliknite na dugme Instaliraj odmah.
 3. Kada se instalacija završi, kliknite na dugme Nastavi na mreži. Od vas će biti zatraženo da instalirate Microsoft Online Services Sign-in Assistant. Kliknite na dugme Prihvati i instaliraj.

 4. Unesite korisnički ID i lozinku da biste verifikovali pretplatu, a zatim kliknite na dugme Prijavi se.

 5. Kada verifikujete pretplatu, kliknite na dugme Zatvori.

Proverite da li ste uključili automatsko ažuriranje u usluzi Ažuriranje Windowsa da biste dobijali ispravke za Office Professional Plus.

Deinstaliranje sistema Office Professional Plus

Ako odlučite da se vratite na prethodnu verziju sistema Office, prvo morate da deinstalirate Office Professional Plus. Da biste to uradili, pratite sledeće korake:

 1. Otvorite Kontrolnu tablu.

 2. U zavisnosti od toga koji je operativni sistem instaliran na računaru, izaberite opciju Dodaj ili ukloni programe ili Programi i funkcije.

 3. Na listi instaliranih programa izaberite opciju Microsoft Office Professional Plus 2010, a zatim kliknite na dugme Deinstaliraj.

Kada deinstalirate Office Professional Plus, možete da instalirate prethodnu verziju sistema Office.

noteNapomena:
Ako se vratite na prethodnu verziju sistema Office, moguće je da ćete otkriti da prethodni Microsoft Outlook profil više ne funkcioniše. Moraćete da uklonite profil e-pošte i da zatim kreirate novi profil e-pošte.
 

Arrow Da li je ovaj članak bio koristan? Recite nam šta mislite
Microsoft
©2014 Microsoft Corporation
|