Matična stranica
Matična stranica    Prvi koraci    Promena željenih opcija za kontakt

Promena željenih opcija za kontakt

 

Tema koja je poslednja izmenjena: 2012-09-06

Microsoft Office 365 za stručnjake i mala preduzeća sadrži veliki broj opcija za komunikaciju koje vam omogućavaju da naše proizvode i usluge iskoristite na bolji način.

 • Promotivne ponude: Budite prva osoba koja će dobiti specijalne ponude tokom korišćenja probne verzije ili nakon kupovine Office 365 proizvoda i usluga.
 • Istraživanje tržišta: Iskažite svoje mišljenje tako što ćete učestvovati u anketama i sesijama pružanja povratnih informacija o sistemu Office 365. Povratne informacije mogu da nam pomognu da poboljšamo usluge koje pružamo.
 • Obrazovni sadržaj: Iskoristite stručne informacije o upotrebi Office 365 proizvoda i usluga.
 • Komunikacija među partnerima: Dozvolite cenjenim partnerima korporacije Microsoft da vas kontaktiraju u vezi sa uslugama i događajima vezanim za proizvode.
 • Obaveštenja o usaglašenosti: Budite informisani o zahtevima vezanim za bezbednost, privatnost i nadgledanje. Za više informacija pogledajte članak Centar za pouzdanost i privatnost.

U zavisnosti od zemlje ili regiona, moguće je da ste automatski upisani za prijem informacija o proizvodima. Na stranici Moj profil možete da izmenite način na koji će vam Office 365 slati informacije o proizvodima. U odeljku Željene opcije za kontakt na stranici Moj profil možete da ažurirate postavke kako biste primali različite tipove informacija o proizvodima.

noteNapomena:
Nastavićete da primate e-poruke vezane za Office 365 nalog za naplatu i nalog usluge, čak i ako odaberete da ne primate informacije o proizvodu dostupne na stranici Moj profil.
Ažuriranje kontakt informacija

Koristite stranicu Moj profil da biste ažurirali željene kontakt informacije.

 1. U zaglavlju izaberite opciju Moj profil.

 2. Na stranici Moj profil, u odeljku Željene opcije za kontakt unesite željeni broj fiksnog i mobilnog telefona ili e-adresu na koju od sistema Office 365 želite da primate poruke o proizvodima.

  noteNapomena:
  Poruke koje primate na željenu e-adresu su opcionalne, tako da u ovu svrhu možete da koristite bilo koju e-adresu, uključujući Office 365 e-adresu.
  Za razliku od toga, alternativna e-adresa navedena u odeljku Informacije na stranici Moj profil koristi se kao rezervna Office 365 e-adresa za važna obaveštenja, uključujući ponovna postavljanja lozinke u slučaju da ste administrator. Ne bi trebalo da koristite Office 365 e-adresu kao alternativnu e-adresu.
 3. Kliknite na dugme Sačuvaj.

Izbor tipa informacija koje želite da primate

Na stranici Moj profil možete da izaberete tipove informacija o proizvodima koje želite da primate od sistema Office 365.

 1. U zaglavlju izaberite opciju Moj profil.

 2. Na stranici Moj profil, u odeljku Željene opcije za kontakt potvrdite izbor u polju za potvrdu pored opcija vezanih za proizvode koji vas interesuju. Opozovite izbor u polju za potvrdu pored opcije o kojoj ne želite da primate informacije.

 3. Kliknite na dugme Sačuvaj.

 

Arrow Da li je ovaj članak bio koristan? Recite nam šta mislite
Microsoft
©2014 Microsoft Corporation
|