Matična stranica
Matična stranica    Prijavljivanje i lozinke    Prijavljivanje na Office 365

Prijavljivanje na Office 365

 

Tema koja je poslednja izmenjena: 2012-03-22

Budući da ste administrator u svojoj organizaciji, upisujete se za sistem Microsoft Office 365 za stručnjake i mala preduzeća za sebe i za organizaciju na stranici za upisivanje sistema Office 365. Tokom procesa upisivanja od vas će biti zatraženo da postavite novo ime domena i kreirate user ID za nalog. Ovaj user ID koristite za prijavljivanje na Office 365.

Ako niste administrator, administrator vas dodaje na nalog i kreira user ID koji ćete koristiti prilikom svakog prijavljivanja na sistem Office 365.

Prijavljivanje na Office 365

 1. Idite na stranicu za Office 365prijavljivanje.

 2. Unesite user ID i lozinku. Ako ne možete da se setite lozinke, izaberite opciju Zaboravili ste lozinku? da biste videli uputstva.

  noteNapomena:
  Ako je vaš korisnički nalog kreirao administrator, dodeljena vam je privremena lozinka. Kada se prvi put prijavite na Office 365, od vas će biti zatraženo da promenite privremenu lozinku da biste mogli da pristupate uslugama.
 3. Ako želite da i nakon zatvaranja prozora pregledača ostanete prijavljeni na Office 365 sve dok se ne odjavite, potvrdite izbor u polju za potvrdu Ne odjavljuj me.

  noteNapomena:
  • Ako potvrdite izbor u polju za potvrdu Ne odjavljuj me i zatim se odjavite iz sistema Office 365, od vas će biti zatraženo da ponovo unesete lozinku kada se sledeći put budete prijavljivali na Office 365.
  • Iz bezbednosnih razloga vam preporučujemo da opciju Ne odjavljuj me koristite samo na privatnim, a nikada na javnim ili deljenim računarima.
 4. Izaberite opciju Prijava.

Odjavljivanje iz sistema Office 365

Da biste se odjavili iz sistema Office 365, u gornjem desnom uglu portala Office 365 portal izaberite opciju Odjava ispod imena za prikaz.

 

Arrow Da li je ovaj članak bio koristan? Recite nam šta mislite
Microsoft
©2014 Microsoft Corporation
|